Ράσταβατς : «Μεγάλη πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ράσταβατς : «Μεγάλη πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μίλαν Ράσταβατς που αν και χωρίς τον Τζερόνιμο Μπαράλες στη διάθεσή του, στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μιλώντας στη NOVA χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σκοπός μας σε κάθε αγώνα είναι η νίκη. Γι’ αυτήν προετοιμαζόμαστε και γι’ αυτήν προσπαθούμε μπαίνοντας στο γήπεδο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα! Ο αντίπαλός μας είναι μια μεγάλη ομάδα, μια δυνατή ομάδα κι αυτό για εμάς αποτελεί κίνητρο, έτσι ώστε να φτάσουμε με την απόδοσή μας σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν είναι εύκολα προσιτό, αλλά βρίσκεις το κίνητρο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά πολύ καλό.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι με θέληση και πίστη στην ομάδα μας. Σίγουρα νιώθουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα φέτος και κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ως προς το τι θα καταφέρουμε. Τώρα στο μυαλό μας είναι μια πρόκληση, το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ