Μπέρδεψαν τους «πάνθηρες» με τα «λιοντάρια»

Μπέρδεψαν τους «πάνθηρες» με τα «λιοντάρια»

Είναι να γελάει κανείς με τη… δημοσιογραφία των «λαλάκηδων». Τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη και την προπόνηση του Βόλου και όσα… φαντάστηκαν οι υπάλληλοι του Ιβάν.

Το μότο τους ταιριάζει. Απλά όταν αναφέρουν την «αλήθεια», εννοούν αυτή που θέλει ο «πατερούλης», ο Ιβάν δηλαδή. Έτσι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «λαλάκηδες» έγραψαν σήμερα άλλη μια «χρυσή σελίδα»… αλήθειας. Στα λέω εγώ που είδα και έπαθα εκεί μέσα.

Βγήκαν λοιπόν οι… δημοσιογραφάρες – υπάλληλοι του Ιβάν να προπαγανδίσουν για ντου στη Νέα Σμύρνη και την προπόνηση του Βόλου του Αχιλλέα Μπέου. Του Βόλου που παίζει αύριο το βράδυ στο Καραισκάκη με τον Ολυμπιακό. Και που με ξεκάθαρο τρόπο επιχείρησαν αρχικά να εμπλέξουν με το περιστατικό που έτσι και αλλιώς παρουσίασαν διογκωμένο για να δημιουργήσουν κλίμα. Μπέρδεψαν βλέπετε τους «πάνθηρες» με τα «λιοντάρια».

Το… τάγμα εφόδου που εισέβαλε στην προπόνηση του Βόλου του Μπέου, δυστυχώς για τον Λαλάκη δεν είχε την πραγματική σχέση με αυτό που ήθελε να παρουσιάσει. Καταλαβαίνετε τώρα, αλήθεια από την μια, Λαλάκης από την άλλη. Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, τώρα θα το πετύχουν;

Λίγο μετά αφού οι λαλάκηδες πήραν χαμπάρι πως έχουν κάνει άλλη μια γκέλα, όλο και κάποιος θα τους «σφύριξε» ότι ήταν οπαδοί του Πανιωνίου και ότι επίσης δεν υπήρχε κανένα… τάγμα εφόδου, το γύρισαν στο… καλαματιάνο. Ιωαννής Μελισσανίδης ένα πράγμα, ο Λαλάκης.

Το μάζεψε άρον-άρον γιατί τα γέλια από τον διασυρμό του είχαν ακουστεί μέχρι τα γραφεία του «εξυγιαντικού» σάιτ στη Θεσσαλονίκη στο Μακεδονία Παλλάς του Ιβάν Σαββίδη.

«Στρίβειν δια του αραββώνος» λοιπόν ο Λαλάκης όπως έκανε τον «δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα» και στην φυγή του Ζαμπά για την Βραζιλία. Μπάχαλο ο ΠΑΟΚ βλέπετε έκανε την… τρελή ένα πράγμα και δεν έβλεπες πουθενά την σχετική είδηση έως ότου δώσει την άδεια ο «πατερούλης» μέσω του Μάκη για να μπει μια αστεία διαρροή του ΠΑΟΚ του στυλ «ξέραμε αλλά αργήσαμε να σας το πούμε». Γέλασαν και τα τσιμέντα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ