Ολυμπιακός : 4-2-3-1 με Βόλο, σκέφτεται Σίλβα αντί Φορτούνη

Ολυμπιακός : 4-2-3-1 με Βόλο, σκέφτεται Σίλβα αντί Φορτούνη

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν απέναντι στον Βόλο και απομένει η θέση πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Το Champions League πέρασε, το Champions League μπορεί να… περιμένει. Ενδιάμεσα από Μαρσέιγ και Πόρτο, ο Ολυμπιακός έχει να ασχοληθεί με μια δουλειά που για τον κόσμο μπορεί να μην έχει την αίγλη των… αστεριών, μα για τους ερυθρόλευκους είναι απαραίτητο να έρθει ακόμα μία νίκη. Που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Βόλος έχει αποδείξει έως σήμερα πως διαθέτει μια ομάδα ικανή να κάνει… ζημιές και ο Ολυμπιακός δεν έχει όρεξη για… αστεία. Θέλει να ξεμπερδέψει με τη νίκη, να παραμείνει πρώτος και να ασχοληθεί στη συνέχεια αποκλειστικά με το παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αλλαγές και στην ενδεκάδα, μετά την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Εμβιλά και Ραφίνια που προτιμήθηκε να πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα τεστ. Θα βρίσκεται, όμως, ο Βινάγκρε όπως και στη Μασσαλία, μόνο που τώρα το πιθανότερο είναι να βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα ο Πορτογάλος μπακ. Διότι ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο προπονητής του Ολυμπιακού, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο το 4-2-3-1, ενώ το ερωτηματικό που υπάρχει είναι ένα. Και αφορά τον Φορτούνη και τον Τιάγκο Σίλβα. Ο Μαρτίνς αναμένεται να έχει τον Σα στο τέρμα και τους Ντρέγκερ, Σα, Σεμέδο και Βινάγκρε από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα.

Καμαρά και Μπουχαλάκης το δίδυμο στη μεσαία γραμμής, Μασούρας και Βρουσάι στις πτέρυγες και ο Ελ Αραμπί μπροστά. Πίσω απ’ τον επιθετικό του Ολυμπιακού; Ο Φορτούνης με τον Τιάγκο Σίλβα διεκδικούν τη θέση. Είναι πιθανό ο Έλληνας διεθνής να πάρει κι εκείνος ανάσες, αλλά είναι κάτι που θα αποφασίσει αύριο ο Μαρτίνς.

Αν τελικά επιλέξει να ξεκουράσει τον Φορτούνη και λόγω του αγώνα με την Πόρτο που έρχεται, τότε ο Τιάγκο Σίλβα θα κληθεί να τον αντικαταστήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ