ΑΕΚ : Ο Ίβιτς κοιτάζει στόπερ, ο Βράνιες στη βιτρίνα της Άντερλεχτ

ΑΕΚ : Ο Ίβιτς κοιτάζει στόπερ, ο Βράνιες στη βιτρίνα της Άντερλεχτ

Η σύνθεση της άμυνας της Ένωσης δεν πείθει και ο τεχνικός διευθυντής σκέφτεται την ενίσχυση, ενώ ο Όγκνιεν Βράνιες έχει εξελίξεις στο Βέλγιο.

Το κακό παθητικό της ΑΕΚ στο Europa League και οι δυσλειτουργίες στην ανασταλτική λειτουργία αναγκάζουν τον Ίλια Ίβιτς να αναθεωρήσει τις προτεραιότητες του για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο.

Ο Νασίμ Χνιντ δεν πείθει, ο Ιουνούτ Νεντελτσιάρου δεν αποδεικνύεται κάτι το εξαιρετικό, ο Στράτος Σβάρνας έχει τα «πάνω-κάτω» του και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς. Ένας συνδυασμός που αναγκάζει τον Ίβιτς να αναζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό.

Η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» αναφέρει ότι τις τελευταίες ώρες ο Σέρβος ξεσκονίζει… τα κιτάπια με ονόματα αμυντικών. Αλλά όπως συνηθίζεται στην Ένωση κάθε τρεις και λίγο, τίθεται επί τάπητος και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βράνιες έχει τοποθετηθεί στη λίστα των υπό παραχώρηση στην Άντερλεχτ και η αποδέσμευση του θεωρείται εξαιρετικά πιθανή. Η βελγική εφημερίδα «La Capitale» υποστηρίζει ότι ο Βόσνιος σύντομα θα κληθεί για συζητήσεις.

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πίτερ Βέρμπεκε έχει καταστρώσει ένα σχέδιο για να εξοικονομήσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ από τις αποδοχές των Βράνιες, Ζακαρία Μπεκάλι, Μπουμπακάρ Σανέχ και Αντόνιο Μίλιτς.

Ο Βέλγος παράγοντας είναι ανοικτός σε όλες τις προοπτικές για τους τέσσερις παίκτες, αρκεί να αποφύγει την οικονομική επιβάρυνση. Η πώληση θα ήταν το ιδεατό σενάριο, αλλά ο Βέρμπεκε θα συζητούσε και τον δανεισμό ή τη λύση του συμβολαίου.

Προς το παρόν, ο Ίβιτς δεν έχει ασχοληθεί ενεργά με τον Βράνιες. Αλλά, επειδή διαμορφώνονται ευνοϊκές συνθήκες, η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ικανό αμυντικό και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει πέραση στον κόσμο, έχει… σηκωμένες τις κεραίες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ