Παναθηναϊκός : Η δοκιμή του Μπόλονι με τα τρία «6άρια»

Παναθηναϊκός : Η δοκιμή του Μπόλονι με τα τρία «6άρια»

Ο Λάζλο Μπόλονι σκέφτεται σύστημα με τους τρεις αμυντικούς χαφ που διαθέτει, εν όψει του παιχνιδιού ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Η προτίμηση του Λάζλο Μπόλονι στο επιθετικό δίδυμο και στο 4-4-2 αποδεικνύεται από τις επιλογές του στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, στις προπονήσεις που προηγούνται ο Ρουμάνος δοκιμάζει και άλλα σχήματα, όπως έκανε την Παρασκευή με το 4-3-3.

Έχοντας τον Κουρμπέλη στη διάθεση του για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, ο Μπόλονι τσέκαρε διάταξη με τρεις ποδοσφαιριστές στον «άξονα». Ο Κουρμπέλης είχε ρόλο εξαριού και τον πλαισίωσαν δεξιά και αριστερά οι Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος.

Στα μετόπισθεν, στην εστία ήταν ο Διούδης, στο κέντρο της άμυνας οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας και στα άκρα οι Σάντσες και Ζαγαρίτης. Οι Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης ήταν οι δύο εξτρέμ και ο Μακέντα άρχισε ως μοναδικός προωθημένος.

Ο Καρλίτος πήρε τη θέση του Ιταλού στράικερ πριν το τέλος του διτέρματος, ενώ και ο Αϊτόρ αντικατέστησε τον Χατζηγιοβάνη για κάποια ώρα. Αμφότερα είναι τα διλήμματα του Μπόλονι, εφόσον επιλέξει αυτό το σύστημα για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Μπόλονι θα κάνει και σήμερα τις δοκιμές του και θα συσκεφτεί με τους συνεργάτες του για να καταλήξουν στην τακτική που θα εφαρμόσουν στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ