Ολυμπιακός : Ο Καραπαπάς βγάζει στη… σέντρα τον Παπαδόπουλο και την ΚΕΔ (pics)

Ολυμπιακός : Ο Καραπαπάς βγάζει στη… σέντρα τον Παπαδόπουλο και την ΚΕΔ (pics)

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού βγάζει στη φόρα τα τραγικά λάθη του Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Στα πολλά και σημαντικά λάθη που έκανε ο διαιτητής Παπαδόπουλος αναφέρθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, με αναρτήσεις του στα social media.

Ο Γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τη φάση του πέναλτι, αλλά και τρία βίντεο από το παιχνίδι και έδειξε στον κόσμο τα τραγικά λάθη που έκανε ο Παπαδόπουλος, έχοντας και τη… συνδρομή του VARίστα, Γκορτσίλα.

«Ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Δεν δόθηκε ούτε φάουλ», ανέφερε στην πρώτη ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με το δολοφονικό μαρκάρισμα του Περέα πάνω στον Τιάγκο Σίλβα.

Στη δεύτερη αναρτηση που έκανε ανέβασε ένα φάουλ που γίνεται στον Ελ Αραμπί, με τον παίκτη του Βόλου να κρατάει παρατεταμένα τον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Καραπάπας την σχολίασε, γράφοντας: «Πάτημα με πρόθεση και στα δύο πόδια, παρατεταμένο κράτημα. Κίτρινη; Οχι! Οχι;».

Στη συνέχεια ανέβασε τη φάση με το γκολ του Μασοούρα και έγραψε: «Ούτε κάρτα για τον… αποκεφαλισμό. ΟΥΤΕ ΚΑΡΤΑ», ενώ ανέβασε και φωτογραφία που δείχνει τον Δουβίκα να μπλέκει τα πόδια τους και να πέφτει στο έδαφος, στη φάση που έδωσε πέναλτι ο Παπαδόπουλος. «Το πέναλτι που δόθηκε αστραπιαία. VAR, ακούς;».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ