Τσαμπούρης : «Μεγάλη νίκη»

Τσαμπούρης : «Μεγάλη νίκη»

Ο Σάββας Τσαμπούρης στάθηκε στη σημασία της νίκης του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον ΟΦΗ.

Για μια τεράστια νίκη έκανε λόγοο Σάββας Τσαμπούρης μιλώντας στη NOVA μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Όσα είπε:

«Τεράστια νίκη για την ομάδα μας, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο που έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια πόσο καλή και δουλεμένη ομάδα είναι. Θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας μετά το κάκιστο 30λεπτο που είχαμε με τον Βόλο για το πόσο ποδοσφαιρικά αφελείς ήμασταν και χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Δείξαμε εγωισμό και προσωπικότητα, παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στον ΟΦΗ και φεύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Στο γρήγορο γκολ που πετύχαμε, δεν πανικοβληθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού παρ’ ότι δεχτήκαμε πίεση, κάναμε το 0-2 και διαχειριστήκαμε άψογα το παιχνίδι».

Για τον εξαιρετικό Βέρχουλστ: «Γι’ αυτό παίζουμε 11, υπάρχει τερματοφύλακας, κομμάτι της ομάδας είναι, είναι πάρα πολύ καλός το έχει αποδείξει. Όταν νικάς χρειάζεται και τύχη και σήμερα ήταν πάρα πολύ σημαντική η νίκη και περισσότερο αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας».

Για την ψυχολογία που τους δίνει αυτή η νίκη μετά το 3-3 με τον Βόλο: «Θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας. Δεν είναι εικόνα αυτή που είχαμε για 30 λεπτά. Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο χαλαροί και τόσο αφελείς και να ισοφαριζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ