Παναθηναϊκός : Τα συγχαρητήρια στον Μπόλονι και ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός : Τα συγχαρητήρια στον Μπόλονι και ο Βιγιαφάνιες

Ο Ρουμάνος προπονητής δέχτηκε εγκώμια από τον εργοδότη του, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφυγε με ενοχλήσεις από το ΟΑΚΑ.

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη λήξη του αθηναϊκού ντέρμπι. Η δουλειά του αρχίζει να αποδίδει, η ομάδα του βελτιώνεται και παίρνει βαθμούς. Επιπλέον, ο 67χρονος κόουτς δέχτηκε και το «μπράβο» του εργοδότη του. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήταν στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν έχασε το ματς.

Ο Αλαφούζος πανηγύρισε από την τηλεόραση τη νίκη του Παναθηναϊκού και μετά το παιχνίδι, έσπευσε να συγχαρεί τον Λάζλο Μπόλονι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επικοινώνησε τα συγχαρητήρια του στον Ρουμάνο προπονητή και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη βελτίωση της ομάδας.

Εξετάσεις σήμερα ο Βιγιαφάνιες

Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Λούκας Βιγιαφάνιες, αφού ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιαιο μηριαίο του αριστεροπύ ποδιού. Ο Βιγιαφάνιες αισθάνθηκε το «τσίμπημα» στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε από τον Λάζλο Μπόλονι να τον αντικαταστήσει.

Φυσιολογικά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανησύχησαν αφού ο Βιγιαφάνιες μόλις επανήρθε σε κανονικό ρυθμό μετά τον τραυματισμό του. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο είναι καθησυχαστικό για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Ο Βιγιαφάνιες θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις για να προσδιοριστεί το πρόβλημα. Με τα αποτελέσματα, ο γιατρός του Τριφυλλιού θα προχωρήσει και στην τελική διάγνωση για τον Βιγιαφάνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ