Ο Τζήλος στο Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

Ο Τζήλος στο Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

Ο Θανάσης Τζήλος ορίστηκε στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο - Βοηθοί του οι Κολοσιώνης και Διπλάρης, στο VAR οι Μανούχος και Μεϊντάνας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Τον διαιτητή που θα διευθύνει το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/12) στις 17:15, ανακοίνωσε η ΚΕΔ.

Οι Αρκάδες θα υποδεχθούν τους Θεσσαλούς, για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Superleague, με την ΚΕΔ να στέλνει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Θανάση Τζήλο.

Βοηθοί του θα είναι οι Κολοσιώνης και Διπλάρης, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Περάκης. Στο VAR θα είναι οι Μανούχος και Μεϊντάνας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στο στρατόπεδο του Βόλου, ενώ μετά από 11 αγωνιστικές οι δύο ομάδες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Ο Βόλος έχει 13 πόντους σε 10 ματς και ο Αστέρας Τρίπολης έχει 12 πόντους, επίσης σε 10 παιχνίδια.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ