Παναθηναϊκός : Οριστικά στη Λεωφόρο τα ματς με ΠΑΣ και Αστέρα, σκέψεις και για τα ντέρμπι

Παναθηναϊκός : Οριστικά στη Λεωφόρο τα ματς με ΠΑΣ και Αστέρα, σκέψεις και για τα ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως επιστρέφει στη Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως θα αγωνιστεί εκεί και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στις 3 Ιανουαρίου. Οι σκέψεις για τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο μέχρι… νεωτέρας. Οι πράσινοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Στάδιο λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, ο οποίος παρά τις εργασίες δεν έχει βελτιωθεί όσο θα ήθελαν και γυρίζει στην ιστορική του έδρα.

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί οριστικά στο Απόστολος Νικολαΐδης, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με το παιχνίδι της 3ης Ιανουαρίου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός εκεί (το έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα), ενώ υπάρχουν σκέψεις να δώσει τουλάχιστον τα ντέρμπι του δεύτερου γύρου με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ακόμα και αν τα υπόλοιπα παιχνίδια γίνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ