«Ο Ζαμπά ψάχνει ομάδα στη Βραζιλία – Τον απέρριψε η Κορίνθιανς»

«Ο Ζαμπά ψάχνει ομάδα στη Βραζιλία – Τον απέρριψε η Κορίνθιανς»

Ο Λέο Ζαμπά αποχώρησε από την Ελλάδα, προκειμένου να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη στη Βραζιλία.

Μπάχαλο στον ΠΑΟΚ με τον Λέο Ζαμπά!

Ο 22χρονος παίκτης έφυγε χωρίς άδεια για την Βραζιλία, προκειμένου να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο νεαρός εξτρέμ δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ενώ πριν από λίγες μέρες εξαπέλυσε και διαδικτυακή επίθεση προς την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ιστοσελίδα «uol.com.br» αναφέρει πως πράγματι ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται στην Βραζιλία, αναζητώντας τη νέα του ομάδα.

Στο δημοσίευμα των Βραζιλιάνων, γίνεται λόγος για… πόρτα από την Κορίνθιανς, ενώ υπογραμμίζεται πως η… ελπίδα του 22χρονου παίκτη είναι η Ιντερνασιονάλ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Λέο Ζαμπά:

«Ο Λέο Ζαμπά προτάθηκε στην Κορίνθιανς από την πλευρά του γραφείου μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, η «Τιμάο» όμως δεν έδειξε ζεστή από την προσφορά και τόνισε ότι προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης έφυγε χωρίς άδεια από τον ΠΑΟΚ, σύλλογο με τον οποίο ο Ζαμπά έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η ελληνική ομάδα έχει ζητήσει την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα και απειλούν να πάνε στην ΦΙΦΑ για να εισπράξει πρόστιμο που θα μπορούσε να φτάσει τα 20.000.000 ευρώ.

Η μόνη προϋπόθεση για τον ΠΑΟΚ να αποδεχτεί μια πρόταση είναι όποιος ενδιαφέρεται να πληρώσει όλο τον μισθό του παίκτη. Εκτός από την Κορίνθιανς και άλλες ομάδες από την Βραζιλία έχουν απαντήσει αρνητικά για να αποκτήσουν τον Ζαμπά. Η μεγάλη ελπίδα του Ζαμπά αυτή την στιγμή είναι η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε που εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ