Οργισμένο μήνυμα του Λέο Ζαμπά κατά ΠΑΟΚ: «Στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν»

Οργισμένο μήνυμα του Λέο Ζαμπά κατά ΠΑΟΚ: «Στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν»

Ο Λέο Ζαμπά το... έσκασε στη Βραζιλία και από την πατρίδα του εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΠΑΟΚ μέσω instagram. Αναγκασμένη να πάρει θέση η ΠΑΕ.

To10.gr αποκάλυψε την Παρασκευή την αναχώρηση του Λέο Ζαμπά για τη Βραζιλία, χωρίς να πάρει άδεια και χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Μια αντίδραση… απόγνωσης από τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο δεν μπορεί να παίξει. Έναν χρόνο με τεράστια προβλήματα υγείας. Ενας χρόνος που αλλοίωσε την καριέρα του και τον εξόργισε. Και για αυτόν τον λόγο έφυγε, χωρίς να πει σε κανέναν τίποτε. Ασχετα εάν κάποιοι προσπάθησαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια, ψιθυρίζοντας κάτι ανόητα τύπου «πήρε άδεια από τον Ρέμπε». Τα οποία εξαφανίστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, όταν ξεκίνησε το «κράξιμο».

Εξάλλου, ο ίδιος ο Ζαμπά δεν αφήνει περιθώρια για την απόφασή του. Δεν αφήνει κανέναν να παρανοήσει γιατί έφυγε, γιατί τα βρόντηξε και γύρισε στην πατρίδα του, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν γνώριζε τίποτε. Και εξέθεσε τις απόψεις του δημόσια, θέλοντας να μην υπάρχουν παρανοήσεις, αναφορικά με το τι και ποιους εννοεί. Και ποιοι (και γιατί) τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Με δύο μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ζαμπά βάλλει εναντίον του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως σε όλη την περιπέτειά του ήταν ουσιαστικά μόνος. Μάλιστα, ευχαριστεί δημόσια του «λίγους, σχεδόν κανείς», που στάθηκαν στο πλευρό του. Αλλά δεν μένει εκεί. Αναφέρεται σε ανθρώπους που δεν άκουσαν «τη φωνή μου», αφήνοντας σαφές υπονοούμενο πως ενώ ο ίδιος επέμενε για το πρόβλημά του, τα αυτιά έκλειναν.

Κλείνει, δε, το μήνυμά του προειδοποιώντας πως «στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν», ενώ κάνει λόγο για ανθρώπους που δεν έχουν τους ίδιους σκοπούς και δεν είναι διψασμένοι να κερδίζουν και στάθηκαν εναντίον του όλο αυτό το διάστημα!

Πλέον, μένει να φανεί τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα περιουσιακά του στοιχεία. Και είναι σαφές ότι οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να πάρουν θέση, καθώς οι κατηγορίες από τον Ζαμπά, μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της εποχής Σαββίδη, είναι πολύ σοβαρές. Ενώ και η συμπεριφορά του δείχνει ποδοσφαιριστή που έχει χάσει την υπομονή του με όσα έχουν συμβεί. Οι εξηγήσεις, λοιπόν, είναι τουλάχιστον αναγκαίες…

Αναλυτικά το μήνυμα του Βραζιλιάνου στο Instagram:

«Είστε λίγοι αυτοί που με βοηθήσατε, σχεδόν κανείς, αλλά δόξα το Θεό υπάρχετε. Να ξέρετε ότι έχετε έναν καλό φίλο και σε κάθε περίσταση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σας ανταποδώσω το καλό που μου κάνατε. Είστε λίγοι, αλλά είστε ξεχωριστοί.

Όσο για αυτούς που έκαναν προσπάθεια να μην ακούσουν τη φωνή μου, σας ευχαριστώ και εσάς που μου δίνετε περισσότερη δύναμη να συνεχίσω και με κάνετε να πιστεύω στις δυνατότητες μου.

Ο κόσμος γυρίζει και στο τέλος όλοι θερίζουν όσα έσπειραν. Δούλεψε με ανθρώπους που έχουν τους ίδιους σκοπούς με σένα και είναι διψασμένοι να κερδίζουν. Πίστεψε στον εαυτό σου όταν όλοι είναι εναντίον σου. Αν το θες, μπορείς να το κάνεις. Απλά κάνε το με αγάπη και δώσε ότι καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ