ΠΑΟΚ : Τα είπαν Ρέμπε-Γκαρσία, στο τραπέζι τέσσερις μεταγραφές!

ΠΑΟΚ : Τα είπαν Ρέμπε-Γκαρσία, στο τραπέζι τέσσερις μεταγραφές!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου και του ζήτησε τέσσερις μεταγραφές - Ολο το ρεπορτάζ.

Συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ολαφ Ρέμπε, είχε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συζήτησε με τον Γερμανό για την πορεία της ομάδας, αλλά και για τα κενά που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ και σύμφωνα με πληροφορίες του ζήτησε να γίνουν άμεσα τέσσερις μεταγραφές! Ο Πάμπλο Γκαρσία στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε 8 αγώνες στον πάγκο του ΠΑΟΚ και γνωρίζει πλέον καλά τι χρειάζεται η ομάδα για να ανέβει επίπεδο, να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Λατινοαμερικάνος προπονητής έχει σχηματίσει πλέον άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά και γνωρίζει πολύ καλά τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκαρσία στη συζήτηση που είχε με τον Ολαφ Ρέμπε, του ζήτησε να γίνουν άμεσα τέσσερις μεταγραφές, θέτοντας μάλιστα ως προτεραιότητα την απόκτηση παίκτη, πίσω από τον επιθετικό. Ο Ουρουγουανός επιθυμεί την απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη, που θα ανεβάσει επίπεδο την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, θα συνδυάζεται άψογα με τον Χρήστο Τζόλη και τον Αντριγια Ζίβκοβιτς και θα… ταΐσει τους Κάρολ Σβιντέρσκι και Αντόνιο Τσόλακ.Ο Γκαρσία πιστεύει ότι με την προσθήκη ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, ο Δικέφαλος θα σκοράρει περισσότερα γκολ και θα μπορεί να ανοίξει πιο εύκολα τις αντίπαλες άμυνες, ειδικά όταν αγωνίζεται η ομάδα του κόντρα στους «μικρούς» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η θέση πίσω από τον επιθετικό όμως δεν είναι η μοναδική που επιθυμεί την απόκτηση παίκτη ο Γκαρσία, αφού συνολικά ζήτησε τέσσερις μεταγραφές από τον Ολαφ Ρέμπε. Θέλει η ομάδα του να ενισχυθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, για να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Οπως είπε στον Ολαφ Ρέμπε ο Ουρουγουανός, οι κινήσεις που χρειάζονται να γίνουν άμεσα είναι συνολικά τέσσερις, με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου να αρχίζει το… σαφάρι για παίκτες. Φυσικά, από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι τώρα, έχουν φτάσει στα γραφεία του ΠΑΟΚ πάρα πολλές προτάσεις από μάνατζερ, οι οποίες αναμένεται να αξιολογηθούν και αν κριθεί ότι κάποιος παίκτης έχει τα στοιχεία που θέλει ο Γκαρσία, ενδεχομένως να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ