Παναθηναϊκός : Εκτός αποστολής Καμπετσής, Μολό, μέσα ο Εμμανουηλίδης

Παναθηναϊκός : Εκτός αποστολής Καμπετσής, Μολό, μέσα ο Εμμανουηλίδης

Αργύρης Καμπετσής και Γιοάν Μολό έμειναν εκτός των επιλογών του Μπόλονι για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, ο Εμμανουηλίδης είναι μέσα σ' αυτή.

Ευκαιρίες στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, που είναι… εξαφανισμένος έως τώρα από τον φετινό Παναθηναϊκό, είναι διατεθειμένος να δώσει ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος προπονητής συμπεριέλαβε τον νεαρό μεσοεπιθετικό στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο στη Λεωφόρο.

Αντίθετα, ο Μπόλονι δεν έχει δει έως τώρα όσα θα περίμενε από τον Αργύρη Καμπετσή και τον Γιοάν Μολό, παρά τις ευκαιρίες που τους έχει δώσει, με τον Γάλλο να τον εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα. Ωστόσο δεν είναι ικανοποιημένος, με αποτέλεσμα και οι δύο να μείνουν εκτός αποστολής του αυριανού παιχνιδιού.

Κατά τα λοιπά δεν υπάρχουν εκπλήξεις όσον αφορά τις επιλογές του Μπόλονι. Εκτός είναι ο τραυματίας Σαβιέρ, ενώ όπως όλα δείχνουν ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα πάει και πάλι με σχήμα 4-3-3, δίχως αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσεθ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ