Κωτσόπουλος : «Να πετύχουμε τους στόχους μας, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Κωτσόπουλος : «Να πετύχουμε τους στόχους μας, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του και ξεκαθάρισε ότι θέλει να πετύχει τους στόχους του.

Ο 23χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ατρόμητος μέχρι και το 2023. Φέτος έχει αρκετές συμμετοχές, ακόμη και ως βασικός, ενώ ο ίδιος μίλησε για την παραμονή του στους Περιστεριώτες και τόνισε ότι σκοπεύει να πετύχει τους στόχους του και να κάνει περήφανο τον κόσμο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος της ομάδας του Περιστερίου είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ατρομήτου και θα προσπαθώ καθημερινά να δίνω το καλύτερο του εαυτού μου για να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Σκοπός μου είναι μέσα από σκληρή δουλειά στην προπόνηση να παίρνω ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και να εδραιωθώ στις βασικές επιλογές του προπονητή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους τόσο τον προπονητή μας, Νταμίρ Κάναντι όσο και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Κλείνοντας το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο της ομάδας μας είναι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ