Νέα σενάρια για Λαρουσί και Ολυμπιακό

Νέα σενάρια για Λαρουσί και Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο φαίνεται πως επανήλθε και πάλι το όνομα του Γιασέρ Λαρουσί για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού μπακ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προσφέρει τα αναμενόμενα στο λιμάνι. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση μπακ λοιπόν και εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, όπως του Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ και του Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε.

Εκτός αυτών των δυο όμως στον Ολυμπιακό έχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα τους, ενώ προτάθηκε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Ο λόγος για τον Γιασέρ Λαρουσί που το καλοκαίρι, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον πολλά υποσχόμενο αριστερό μπακ της Λίβερπουλ, η οποία ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής παραγωγής της ακαδημίας της Χάβρης, ίσως της καλύτερης ακαδημίας στην Ευρώπη. Ενας παίκτης που τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ και δούλεψε υπό της οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ. Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου λήγει το 2021, όμως αν υπάρξει μία τέτοια περίπτωση παραχώρησής του είναι σίγουρο πως θα τον «δέσει» για πολλά ακόμη χρόνια με τον Λαρουσί να θεωρείται από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία των κόκκινων. Αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται για να κινηθούν για τον αριστερό μπακ και οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν αρκετές λύσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ