«Ο Ραφίνια θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους»

«Ο Ραφίνια θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους»

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ραφίνια θέλει να μετακομίσει στην Μπενφίκα, για να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους.

Ο Ραφίνια ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από την Φλαμένγκο και πήρε αμέσως φανέλα βασικού, με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο 35χρονος αμυντικός έχει ήδη πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 1 ασίστ σε 1.273 λεπτά συμμετοχής. Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ποντάρει πολλά στην εμπειρία του και την ποιότητά του, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Europa League.

Το Σάββατο οι Πορτογάλοι και συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός «tvi24», αναφέρθηκε στον Ραφίνια, με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο, για τους ομίλους του Champions League. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού θέλει να παίξει στην Μπενφίκα, για να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στην Φλαμένγκο. Υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή ο Ραφίνια πραγματοποίησε 38 συμμετοχές με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας, έχοντας 8 ασίστ.

Για να συνεργαστεί ξανά με τον Ζόρζε Ζέσους, όμως, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, θα πρέπει ο έμπειρος προπονητή να παρεκκλίνει από το πλάνο του και να αφήσει στην άκρη δύο βασικές αρχές, που έχει περάσει στην ομάδα του. Ο Ζέσους στην Μπενφίκα χρησιμοποιεί ψηλούς παίκτες στα πλάγια, ενώ όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, θέλει να ανανεώσει την άμυνα και οι Αετοί να αποκτήσουν νέους παίκτες, μικρότερης ηλικίας, που θα δώσουν άλλη πνοή στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή η άμυνα της Μπενφίκα απαρτίζεται κυρίως από έμπειρους παίκτες, μεγάλης ηλικίας και αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει ο Ζόρζε Ζέσους, σύμφωνα με τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ