Με Λιβάγια, αλλά χωρίς Νεντελτσιάρου η αποστολή της ΑΕΚ

Με Λιβάγια, αλλά χωρίς Νεντελτσιάρου η αποστολή της ΑΕΚ

Ο Ρουμάνος στόπερ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Μέσα οι Λιβάγια, Μπακάκης και Λόπες.

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ, με τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου να τίθεται εκτός για την αυριανή (13/12) κρίσιμη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Ο Ρουμάνος στόπερ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, λόγω μιας ενόχλησης που ένιωσε στον δεξιό δικέφαλο στο ματς με τη Λέστερ και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αντίθετα, στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα βρίσκονται ξανά οι Μάρκο Λιβάγια και Μιχάλης Μπακάκης, ενώ επέστρεψε και ο Έλντερ Λόπες.

Στα πιτς παραμένει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Ουκρανός στόπερ δίνει μεγάλη μάχη με το χρόνο για να προλάβει το ντέρμπι της Τετάρτης (16/12) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή για το ματς με την ελαφρά ταξιαρχία βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ