Παναθηναϊκός : Η οδηγία του Μπόλονι για τα πέναλτι

Παναθηναϊκός : Η οδηγία του Μπόλονι για τα πέναλτι

Η διαφωνία Χατζηγιοβάνη - Βιγιαφάνιες για την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Μακέντα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει την εξήγηση της.

Η εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Φεντερίκο Μακέντα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκάλεσε μία μικρή αναταραχή. Διότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήθελε να το εκτελέσει και δυσανασχέτησε όταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες πήρε εκείνος τη μπάλα.

Στη συζήτηση που είχε ο Βιγιαφάνιες με τον Χατζηγιοβάνη συμμετείχε και ο Μακέντα, αφού και αυτός εκτελεί χρέη εκτελεστή στον Παναθηναϊκό. Ο Χατζηγιοβάνης επιστράτευσε το επιχείρημα ότι αυτός είχε το τελευταίο εύστοχο χτύπημα πέναλτι, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες του Μακέντα και του Καρλίτος.

Ωστόσο, ο Βιγιαφάνιες επέμεινε και ως πιο έμπειρος ανέλαβε την ευθύνη, ευστοχώντας και διαμορφώνοντας το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Χατζηγιοβάνη, ηρέμησε με την παρέμβαση και των Βέλεθ, Διούδη και Σένκεφελντ.

Πρακτικά, το ζήτημα δημιουργήθηκε επειδή ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει ορίσει σειρά προτεραιότητας στις εκτελέσεις. Η γενική οδηγία του Ρουμάνου προπονητή είναι να παίρνει το χτύπημα όποιος ποδοσφαιριστής αισθάνεται καλύτερα εκείνη τη στιγμή.

Ο Μπόλονι άφησε το θέμα να αυτορυθμιστεί αφού πιστεύει ότι οι παίκτες του θα συνεννοηθούν. Εν τέλει, έτσι και έγινε, ανεξάρτητα από τη μικρή επιπλοκή που παρουσιάστηκε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ