ΑΕΛ : Η «διπλή» πρόταση επιστροφής του Κούγια στον Μόρα

ΑΕΛ : Η «διπλή» πρόταση επιστροφής του Κούγια στον Μόρα

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε δυο προτάσεις στον Βαγγέλη Μόρα για επιστροφή στην ΑΕΛ, είτε ως παίκτης για να κλείσει την καριέρα του, είτε ως τεχνικός διευθυντής.

Η ΑΕΛ θέλει να ενισχυθεί και μάλιστα άμεσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον Αλέξη Κούγια να καταθέτει πρόταση επιστροφής και στον Βαγγέλη Μορα.

Όπως ενημέρωσαν οι «βυσσινί» με ανακοίνωση τους, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας πρότεινε στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να επιστρέψει στην ΑΕΛ για να κλείσει την καριέρα του, ενώ αν δεν επιθυμεί να συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής, του κατέθεσε και δεύτερη πρόταση για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, διότι έμεινε «κενή».

Ο Μόρας ικανοποιήθηκε και από τις δυο προτάσεις, όμως δεν απάντησε θετικά, διότι θέλει να δει τι θα συμβεί με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τον πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα είχε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί, στον οποίο πρότεινε στην επιστροφή του, είτε ως ποδοσφαιριστής ώστε να τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, αφού το μέλλον της Super League 2 είναι αβέβαιο, είτε στην θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία χηρεύει.

Ο Βαγγέλης Μόρας με πολύ μεγάλη ικανοποίηση άκουσε και τις δύο προτάσεις, αλλά είπε στον κ. Κούγια ότι λόγω του ότι στον Απόλλωνα Λάρισας όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκεί εξαιτίας του, την παρούσα στιγμή είναι δύσκολο, αλλά εάν τελικώς δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και οι δύο προτάσεις θα ξανασυζητηθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ