Ο Αρης «πετσόκοψε» τον Γκαρσία: «1-0 Με… φιλική διάθεση» (Pic, Vids)

Ο Αρης «πετσόκοψε» τον Γκαρσία: «1-0 Με… φιλική διάθεση» (Pic, Vids)

Η ΠΑΕ Αρης δεν ξέχασε το παραλήρημα του Πάμπλο Γκαρσία περί φιλικών και τον... πετσόκοψε, με ποστάρισμα... φιλικής διάθεσης.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την κωμική δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία, πως ο ΠΑΟΚ παίζει τελικούς και άλλοι παίζουν «φιλικά», προσπαθώντας να δημιουργήσει σκιές γύρω από το Αρης-Ολυμπιακός και κυρίως να κάνει εσωτερική πολιτική λαϊκισμού και παραπλάνησης του κοινού, για τον τρόπο με τον οποίο νίκησε η ομάδα του στη Λαμία.

Δύο εβδομάδες μετά, ο Αρης δεν ξέχασε το σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟΚ. Και μετά το ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης, φρόντισε να του το υπενθυμίσει. Με την αντίστοιχη ειρωνική διάθεση βεβαίως. Τι έκαναν οι Κίτρινοι; Αποχαιρέτησαν τον συμπολίτη με ανάρτηση στην οποία αναφέρουν «1-0. Με… φιλική διάθεση».


Διότι στην περίπτωση του Γκαρσία, ισχύει στον απόλυτο βαθμό εκείνο το «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Καθώς όποτε μιλάει και γενικώς η προσέγγισή του στην πολιτική του ΠΑΟΚ, είναι προς την πλευρά του λαϊκισμού. Του ακραίου λαϊκισμού.

Μάλιστα, οπαδοί του Αρη είναι φροντίσει να τρολάρουν και νωρίτερα τον Πάμπλο Γκαρσία. Καθώς είχαν αναρτήσει ένα πανό από την περίφημη αναμέτρηση της 28ης Ιανουαρίου 2009 στο Κύπελλο, με την περίφημη face to face μονομαχία του τότε παίκτη του ΠΑΟΚ με τον Νάτσο Γκαρσία του Αρη. Αναφέροντας ότι «Στην πόλη του Θεού υπάρχει μόνο ένας Γκαρσία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ