Ιβάν τι πάθαμε; Μας έστησε ο Τίγρης;

Ιβάν τι πάθαμε; Μας έστησε ο Τίγρης;

Επιτέλους το παραδέχθηκε ο Ιβάν. Δεν υπήρξε ποτέ «εξυγίανση». Για αυτό και με την ανακοίνωση ζητάει… εξυγίανση και την πέφτει στην «παράγκα». Άρα στον Τίγρη.

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό στο χιλιοταλαιπωρημένο και τρισκατάρατο 2020. Ο Ιβάν ο Σαββίδης να βγάζει ανακοίνωση και να μιλάει για… εξυγίανση στην… εξυγίανση! Να μιλάει για στημένα ματς (σ.σ. δεν είναι και το καλύτερο τάιμινγκ «πατερούλη»…), να μιλάει για «παράγκες» και να την «πέφτει» στον Κλάτενμπεργκ που μέχρι πρότινος ήταν… κορφαίος!

Μα πάνω από όλα αγαπητοί μου αναγνώστες, να την πέφτει στον φίλο του τον Πόντιο! Στο άλλο του μισό, τον άνθρωπο που μαζί έσωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο! Τον άνθρωπο που μαζί μας έφεραν τις Κυριακές μας πίσω! Τον Τίγρη καλέ! Τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Μην βλέπετε τώρα που μέσα πετάει και κάνα δύο «άσφαιρα» προς τον Πειραιά. Έχει τον πόνο του ο Ιβάν. Ξέρει άλλωστε τι γίνεται στην ΕΠΟ, ξέρει τι γίνεται στην ΚΕΔ.

Και αν ο Ιβάν θεωρεί πως του την… έφτιαξαν την δουλειά (που μεταξύ μας δεν προκύπτει από πουθενά, αλλά τεσπά μην του χαλάσουμε το χατίρι) τότε μόνο ο Τίγρης μπορεί να την έκανε. Αυτός είναι ο κυρίαρχος της… εξυγίανσης πλέον. Τώρα αν ο «πατερούλης» ξέχασε την «εξυγίανση», ξέχασε τον «δικό του» κατά δήλωσή του Βαγγέλη Γραμμένο, ας πρόσεχε. Μπορεί να ρωτήσει τον Μάκη τον Γκαγκατσάκο που έβριζε σαν νταλικέρης τον Ολλανδό διαιτητή μέσα και έξω από τα αποδυτήρια και να του θυμίσει δεκάδες παραδείγματα… εξυγίανση.

Τα παράπονα λοιπόν του Ιβάν στον Τίγρη. Και τα ρέστα δικά του… (σ.σ. του Τίγρη βεβαίως γιατί ως γνωστόν ο Ψευτο-Ωνάσης όπως τον αναφέρουν οι ίδιοι οι οπαδοί της ΑΕΚ, δεν αφήνει ευρώ να πάει χαμένο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ