Παναθηναϊκός : Το κριτήριο για τη μόνιμη μετακόμιση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Παναθηναϊκός : Το κριτήριο για τη μόνιμη μετακόμιση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επεξεργάζονται τα υπέρ και τα κατά της οριστικής επιστροφής στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ ο Μπόλονι έθεσε τη δική του προϋπόθεση.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτίμησε την παραμονή στο ΟΑΚΑ από την επιστροφή στο «Σπύρος Λούης». Η επιλογή σχετιζόταν με την πανδημία και με την προοπτική της έκδοσης συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων λόγω των περιορισμών για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Είναι προφανές ότι στο ΟΑΚΑ η ΠΑΕ μπορούσε να εκδώσει περισσότερα εισιτήρια απ’ ότι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πλέον, αυτή η προϋπόθεση δεν συντρέχει. Δύσκολα θα ανοίξουν οι εξέδρες στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν και το πιθανότερο είναι ότι τα παιχνίδια θα συνεχιστούν κεκλεισμένων των θυρών.

Υπό αυτό το πρίσμα, η διοίκηση του ξανασκέφτεται για τη μετακόμιση και έχει ρωτήσει τη γνώμη του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος δεν έχει αντίρρηση, αφού το «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι ένα πιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αρκεί όπως τόνισε, να διορθωθεί ο χλοοτάπητας που ήταν κακός.

Φυσικά, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού επεξεργάζονται όλες τις παραμέτρους, όπως το κόστος ανακατασκευής του χλοοτάπητα και τις ζημιές στη σύμβαση με το ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ