«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Φρανσίς Αμούζου»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Φρανσίς Αμούζου»

Οι Βέλγοι γράφουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ρώτησε για τον Αμούζου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10», ωστόσο, τονίζουν ότι ο Κομπανί έχει θέσει… βέτο για την παραμονή του 21χρονου στο ρόστερ της βέλγικης ομάδας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο to10.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Ολυμπιακός είχε ρωτήσει την Αντερλεχτ για τον Φρανσίς Αμούζου. Οι Ερυθρόλευκοι έψαχναν για ακραίο μεσοεπιθετικό και ένα από τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν αυτό του 21χρονου άσου της βέλγικης ομάδας, όπως είχατε ενημερωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, οι Βέλγοι επιβεβαίωσαν το σχετικό ρεπορτάζ του «10», με την ιστοσελίδα «voetbal24» να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται και έχουν ρωτήσει για τον βραχύσωμο άσο.

«Ολυμπιακός, Αλκμααρ, Μάιντζ, Κολωνία και Νότιγχαμ Φόρεστ είναι οι ομάδες που ξέρουμε ότι έχουν ενδιαφερθεί για τον Φρανσίς και έχουν ρωτήσει για τον νεαρό μεσοεπιθετικό», ανέφεραν στο δημοσίευμά τους οι Βέλγοι.

Μάλιστα, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, μία από τις προτάσεις που δέχθηκε η Αντερλεχτ ήταν άκρως δελεαστική, σε σημείο που η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε για τη μεταγραφή του Αμούζου, ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Βινσέντ Κομπανί παρενέβη και έβαλε… βέτο για την παραμονή του νεαρού μεσοεπιθετικού στο ρόστερ της Αντερλεχτ.

Ο Φρανσίς στην αρχή της σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Κομπανί, ωστόσο, στη συνέχεια ο τεχνικός της βέλγικης ομάδας άλλαξε γνώμη, εμπιστεύτηκε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, του έδωσε χρόνο συμμετοχής και ο βραχύσωμος εξτρέμ έχει κάνει ήδη 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας 1 ασίστ.

Ο Αμούζου είναι προϊόν των ακαδημιών της Αντερλεχτ και αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ωστόσο, μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο δεξί άκρο. Μάλιστα, μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, ωστόσο, έχει ήδη καταγράψει 78 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Αντερλεχτ, έχοντας 5 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ