Καρέρα : «Δίκαιη η ισοπαλία – Αντιδράσαμε σωστά μετά το 0-1»

Καρέρα : «Δίκαιη η ισοπαλία – Αντιδράσαμε σωστά μετά το 0-1»

Ο Μάσιμο Καρέρα χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ μετά το γκολ που δέχθηκε.

Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας στην κάμερα της NOVA έκανε λόγο για ένα δίκαιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αντίδρασή τους μετά το γκολ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Ήταν ένα ντέρμπι όπως το περιμέναμε. Η μάχη κράτησε μέχρι το τελευταίο. Ήταν μια δίκαιη ισοπαλία. Έτσι πρέπει να είναι όλα τα ντέρμπι»

Για τα λάθη που έκανε η ΑΕΚ: «Ναι, δυστυχώς είμαστε σε μία περίοδο που το κάθε λάθος το πληρώνουμε. Αντιδράσαμε σωστά και γι΄ αυτό αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά».

Για τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του: «Ναι, ήμασταν μαχητικοί μέχρι το τέλος. Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, αλλά δε μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος σε αυτό. Το είδαμε και στην τελευταία φάση με την Τάνκοβιτς, που ο αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε καθόλου τον παίκτη μας»

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο σημερινός αγώνας μας δίνει τον δρόμο για τη συνέχεια. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ