Τσιγκρίνσκι : «Πρέπει εμείς οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Τσιγκρίνσκι : «Πρέπει εμείς οι παίκτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Με διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον τραυματισμό του αλλά και την εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία ματς τονίζοντας πως πρέπει να αναλάβουν οι παίκτες τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι;

«Πρώτα απ’ όλα γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε την αξία της νίκης και των τριών βαθμών. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Το θετικό είναι ότι δείξαμε αντίδραση μετά και το γκολ που δεχθήκαμε. Μετά το 1-1 συνεχίζουμε μπροστά».

Για το γκολ που δέχθηκε και την έλλειψη συγκέντρωσης;

«Δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω αν έγινε κάποιο λάθος. Δεν έχω δει τη φάση. Απόψε ήμασταν συγκεντρωμένοι, κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του παιχνιδιού αμυντικά ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μία ομάδα και το τέλειο παιχνίδι να κάνει, κάποια στιγμή μπορεί να γίνει το λάθος».

Αν είναι μία αφετηρία αυτή η αντίδραση στο ντέρμπι, για να τα αφήσει όλα πίσω η ΑΕΚ και να κοιτάξει μπροστά;

«Γενικά η απόδοσή μας δεν ήταν και η καλύτερη. Θέλω να μείνω στην αντίδραση όταν δεχθήκαμε το γκολ. Ισως μας έδωσε μία έξτρα ώθηση. Εδειξε η ομάδα πάθος, θέληση να συνεχίσουμε και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα».

Για τον τραυματισμό του και την επιστροφή του;

«Δεν εχω κάτι να πω. Δεν ειμαι ο μόνος που συμμετέχει σε έναν αγώνα, όταν υποφέρει ή πονάει. Συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κερδίζει στα ντέρμπι ως τώρα κι αν το πάθος κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οδηγός για τα επόμενα που θα έρθουν;

«Σχετικά με το πάθος κι αν εμφανιστεί ή όχι εξαρτάται από εμάς. Εμείς να το δημιουργούσε και να το δείξουμε στο γήπεδο. Ναι, δεν έχουμε πάρει νίκες στα ντέρμπι, αλλα δεν έχουμε χάσει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Εχουμε μικρή διαφορά, έχουμε αρκετό καιρό να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε».

Για την κριτική που γίνεται προς τον Καρέρα κι αν είναι άδικη;

«Πρέπει κι εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ο προπονητής μας δίνει οδηγίες, κατευθύνσεις, αλλα όταν ξεκινάει το ματς είμαστε εμείς. Δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιος να μας δείξει το… φως για να αντιδράσουμε. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να αντιδράσουμε και να καταλάβει ο κόσμος ότι εμείς παίζουμε. Είναι λογικό όταν υπάρχουν κριτικές να είναι κακές και καλές. Όταν εμεις παίζουμε δεν μπορούμε να πιστέψουμε όλα αυτά που ακούμε. Εμείς πρέπει να βγάλουμε αντίδραση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ