Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τον Λιβάγια

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τον Λιβάγια

Τα χαμόγελα του Κροάτη επιθετικού μετά το 0-1 του Βρουσάι και η γενικότερη απόδοση του, δεν πέρασαν απαρατήρητα στην Ένωση...

Σε άλλο ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ωσεί παρών. Ο Κροάτης δεν βοήθησε καθόλου την ΑΕΚ, η οποία μετά την αντικατάσταση του βελτιώθηκε σημαντικά. Όχι μόνο αυτό, αλλά η κάμερα τον έπιασε να χαμογελά σε ένα στιγμιότυπο μετά το 0-1 από τον Βρουσάι.

Το πλάνο προκάλεσε την οργή των οπαδών της Ένωσης στα social media, οι οποίοι κατακεραυνώνουν τον Λιβάγια. Και δεν είναι οι μόνοι… Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει δυσφορήσει με την απόδοση του Κροάτη επιθετικού, διότι θεωρεί ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Επιπλέον, το χαμόγελο σε ένα σημείο που η ΑΕΚ χάνει, επιτείνει τη δυσαρέσκεια… Προς το παρόν, δεν υπάρχει μεταφορά της δυσφορίας στον ποδοσφαιριστή, αλλά ίσως αυτό να δρομολογήσει εξελίξεις.

Ο Λιβάγια διαπραγματεύεται εδώ και καιρό με τον Ίβιτς την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο. Ο Λιβάγια ζητάει αύξηση στις αποδοχές του από τις 700.000 ευρώ, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις, δεν πρόκειται να την πάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ