«Ο Ρέις φαίνεται να προτιμά τον Ολυμπιακό από τη Σπόρτινγκ»

«Ο Ρέις φαίνεται να προτιμά τον Ολυμπιακό από τη Σπόρτινγκ»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ πορτογαλικού τηλεοπτικού σταθμού, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ρίο Άβε δεν συγκινείται με τη μετακόμιση στη Λισαβόνα.

Εκτενή αναφορά στη διεκδίκηση του Ματέους Ρέις από τον Ολυμπιακό και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός tvi24.pt. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρίο Άβε έχει δεχτεί προτάσεις και από τους δύο για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός αντίπαλος για τη Σπόρτινγκ» και «έχει σοβαρές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή».

Με βάση τις πληροφορίες, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιχείρησε να αξιοποιήσει τις εξαιρετικές σχέσεις της με τη Ρίο Άβε και να επιτύχει ταχύτατα μία συμφωνία. Όπως, η απόπειρα της απέτυχε και τώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες με τον ανταγωνισμό του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος υπενθύμισε ότι ουσιαστικά ο Ρέις τέθηκε εκτός πλάνων στη Ρίο Άβε, επειδή πίεσε για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τότε, ο Ρέις είχε αρνηθεί να παίξει στα προκριματικά του Europa League και έκτοτε προπονείται με τις «ρεζέρβες». Κάτι που σημαίνει πως η πιο έντονη επιθυμία του Ρέις είναι να εγκατασταθεί στον Πειραιά…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ