Μπουσέ : «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πάμε για τη νίκη»

Μπουσέ : «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πάμε για τη νίκη»

Ο πορτιέρο του Άρη αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει απόψε (19/12) στις 19:30 τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο Ζακαρί Μπουσέ μίλησε για αυτό.

Ο Γάλλος πορτιέρο τόνισε πως η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε αυτοπεποίθηση στον Άρη και πως ο στόχος κόντρα στον ΟΦΗ είναι μόνο η νίκη. Ακόμα, αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αναλυτικά, μιλώντας στη NOVA, είπε:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε όλοι καλά. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ηταν  μια καλή νίκη (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ) για εμάς, είμαστε χαρούμενοι. Πάντα είναι καλό να κάνεις ένα σερί αήττητων αγώνων. Ειδικά μετά την τελευταία νίκη επί του ΠΑΟΚ που υπήρξε μία τρέλα στους πανηγυρισμούς τώρα είναι όλα καλύτερα και είμαστε συγκεντρωμένοι για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Για το μηδέν στην άμυνα που έχει κρατήσει ο Άρης μέχρι τώρα σε επτά παιχνίδια στο Πρωτάθλημα, είπε: «Είναι σημαντικό το ότι δεν δεχόμαστε γκολ. Σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα. Όταν δεν δέχεσαι γκολ στην άμυνα έχεις περισσότερη άνεση να κοιτάξεις να βάλεις ένα γκολ για να κερδίσεις».

Για το ότι ο Άρης είναι αήττητος στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει στη σεζόν είπε: «Αυτά είναι καλά νέα. Μας δίνει αυτοπεποίθηση το εκτός έδρας αήττητο. Ο ΟΦΗ όμως είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πάμε στην Κρήτη για νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ