Τσιγκρίνσκι : «Η ΑΕΚ είναι ένας υπέροχος σύλλογος, θέλω να ξαναπαίξουμε στο Champions League»

Τσιγκρίνσκι : «Η ΑΕΚ είναι ένας υπέροχος σύλλογος, θέλω να ξαναπαίξουμε στο Champions League»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μιλάει στην Ισπανία για την καριέρα του στην ΑΕΚ και την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στο Champions League με τους «κιτρινόμαυρους».

Συνέντευξη στη «La Vanguardia» παραχώρησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ. Ο Ουκρανός χαρακτήρισε την Ένωση έναν υπέροχο σύλλογο ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει ξανά στο Champions League με την ομάδα.

Όσα είπε:

«Είμαι στην ΑΕΚ για πέμπτη σεζόν αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω ότι βρίσκομαι σε παρόμοιο επίπεδο με πριν. Λαμβάνοντας υπόψη τη μεταγραφή μου στη Μπαρτσελόνα, είναι προφανές ότι οι δυνατότητές μου θα μπορούσαν να είναι πολύ υψηλότερες. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ είναι ένας υπέροχος σύλλογος και μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχασα πολύ χρόνο αναρρώνοντας από τραυματισμούς. Θέλω να παίξω ξανά στο Champions League ενάντια στις ισχυρότερες ομάδες, οπότε η μεταγραφή και η παρουσίαση μου στην ΑΕΚ είναι απολύτως το σωστό βήμα για μένα».

Για το εάν στους στόχους του είναι μια πιθανή επιστροφή στην εθνική Ουκρανίας: «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει για εμένα. Η τελευταία μου κλήση στην εθνική ομάδα ήταν στα 24 μου χρόνια. Το 2018 δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο και κατακτήσαμε με τον Χιμένεθ το πρωτάθλημα. Είναι λογικό ότι περίμενα ένα τηλεφώνημα τότε. Αλλά ο προπονητής της Εθνικής Αντρέι Σεφτσένκο, πήρε τη σωστή απόφαση στηρίζοντας νεότερους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ