ΠΑΟΚ : Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ : Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Κρέσπο

Κάτοικος Τούμπας μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Άνχελ Κρέσπο όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Άνχελ Κρέσπο. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ισπανό αμυντικό που αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα έχει συμπληρώσει έξι χρόνια στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μέχρι το 2022.

Τον Ιούλιο του 2016 μετά από συχνές και αρκετές μετακομίσεις, ο Χοσέ Κρέσπο αποφασίζει να αποδεχθεί την πρόταση του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ δίνει στην Άστον Βίλα ένα ποσό που μοιάζει μηδαμινό, βάσει των όσων έχει προσφέρει ο παίκτης και ο Ανδαλουσιάνος στόπερ γίνεται κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Τα υπόλοιπα είναι μέρος της ιστορίας. Ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ βρίσκει το δεύτερο σπίτι του μετά τη Σεβίλλη κι επιτέλους οι βαλίτσες για την καθιερωμένη ετήσια μετακόμισή του από ομάδα σε ομάδα, μένουν στην αποθήκη, ενώ ο ίδιος μετατρέπεται σε Guarantee.

165 παιχνίδια, έξι γκολ, επτά ασίστ, ένα αήττητο πρωτάθλημα Ελλάδας και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Αμέτρητες στιγμές, μικρές και μεγάλες, χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, θρίαμβοι, δυσκολίες.

Ο Κρέσπο είναι πάντε εκεί, στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Ένας πραγματικός ηγέτης, μία ήρεμη δύναμη εκτός των τεσσάρων γραμμών, μια προσωπικότητα με τρέλα, αλλά και σοβαρότητα στ’ αποδυτήρια. Στοιχεία που τον βάζουν και στην πεντάδα των αρχηγών του ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Ισπανού στόπερ στην Τούμπα θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2022».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ