Μπερτόλιο : «Είμαστε οικογένεια»

Μπερτόλιο : «Είμαστε οικογένεια»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην σημαντική εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκης του Άρη στην Κρήτη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ και εξέφρασε με δηλώσεις του την ικανοποίηση του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA: 
Για το παιχνίδι: «Ειμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν έχω να πω κάτι για τα δικά μου δύο γκολ. Είμαι χαρούμενος, είναι σημαντικό για εμένα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι η ομάδα».
Για το οτι ο Άρης κράτησε το μηδέν στην άμυνα: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Νιώθουμε ασφάλεια στο γήπεδο, όλοι οι παίκτες βοηθάμε σ’ αυτό».
Για το τι έκρινε το σημερινό παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες , καταφέραμε να σκοράρουμε και στη συνέχεια βρήκαμε ανοικτούς χώρους στην άμυνα του ΟΦΗ».
Για τη θέση που προτιμάει να παίζει: «Νιώθω καλύτερα ως επιτελικός χάφ αλλά μπορώ να παίζω και δεξιά και αριστερά. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αρκετές φορές, εξάλλου, αλλάζουμε θέσεις στον αγωνιστικό χώρο».
Για τους στόχους του Άρη: «Εγώ πιστεύω ότι ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε από παιχνίδι με παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσουμε και την Λαμία την επόμενη αγωνιστική και να συνεχίσουμε έτσι».
Για το τι άλλαξε ο Άκης Μάντζιος: «Ο προπονητής ξέρει καλά το πρωτάθλημα. Έχουμε τρεξίματα και είμαστε σε καλή κατάσταση»
Για το μήνυμα του Ματίγια με τη φανέλα του Σιαμπάνη: «Είμαστε όλοι μαζί στο πλευρό του. Είμαστε οικογένεια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ