ΑΕΚ : «Φρεσκάρει» τις γραμμές και δίνει ευκαιρίες ο Καρέρα

ΑΕΚ : «Φρεσκάρει» τις γραμμές και δίνει ευκαιρίες ο Καρέρα

Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Ιταλός τεχνικός στο ματς με τον Βόλο

H AEK υποδέχεται αύριο στη Ριζούπολη τον Βόλο σε ένα ματς όπου άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν υπάρχει. Η Ένωση δεν μπόρεσε να κλείσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής ντέρμπι και εκείνο που θέλει τώρα είναι τουλάχιστον να την διατηρήσει σε αυτά τα επίπεδα, μέχρι το ματς στο Φάληρο.

Ο Μάσιμο Καρέρα σκέφτεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα του σε σχέση με το ματς της Τετάρτης. Οι Κιτρινόμαυροι έδωσαν δύο «κολλητά» ματς, υψηλής έντασης και είναι λογικό να χρειάζονται ανάσες. Φαίνεται ότι θα δούμε αλλαγές σε όλες τις γραμμές αύριο, με πολλούς παίκτες να παίρνουν ευκαιρίες.

Μεταξύ αυτών που διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα είναι και ο νεαρός Μάριος Μιτάι. Ο 17χρονος αριστερός μπακ τα είχε πάει εξαιρετικά κόντρα στον Απόλλωνα και είναι πιθανό αύριο να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού διεκδικούν και οι Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Τάνκοβιτς, Μαχαίρας και Ολιβέιρα. Ο Καρέρα φαίνεται πως θα διατηρήσει το 4-2-3-1, αλλάζοντας ωστόσο τα πρόσωπα. Ή τουλάχιστον τα περισσότερα από όσα ξεκίνησαν την Τετάρτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να κάνει μια διαχείριση στο ρόστερ προκειμένου η ομάδα του να διατηρηθεί φρέσκια. Θυμίζουμε πως με την επιστροφή στη δράση η ΑΕΚ έχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πέρα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και τη δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και στο αυριανό ματς θα δούμε όπως φαίνεται ένα σχήμα με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ