ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Γκαρσία για το ντέρμπι

ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Γκαρσία για το ντέρμπι

Ο Ουρουγουανός προπονητής επιστρατεύει ξανά τον Κρέσπο για το δεξιό άκρο της άμυνας στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναγκασμένος να επιστρατεύσει υπηρεσιακό δεξιό μπακ για ακόμα ένα παιχνίδι είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ουαγκέ και Ροντρίγκο και το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι θα εμπιστευτεί τον Κρέσπο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο εναλλακτικές που έχει ο Πάμπλο Γκαρσία είναι να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Λύρατζη, τον μόνο κλασικό δεξιό μπακ που διαθέτει, είτε να τοποθετήσει τον Βιεϊρίνια, επίσης σε μία υπηρεσιακή λύση με πιο επιθετικά χαρακτηριστικά από του Κρέσπο.

Κατά τ’ άλλα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 4-3-3 και στα πρόσωπα που θα το επανδρώσουν. Ο Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Ίνγκασον και Μιχαηλίδης θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας και ο Γιαννούλης θα καλύψει το δεξιό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ελ Καντουρί επανέρχεται μετά την αποβολή του και θα πλαισιώσει τους Σβαμπ και Τσιγγάρα στον «άξονα». Η επιθετική τριάδα δεν «σπάει», με τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να παίζουν δεξιά και αριστερά και ο Σβιντέρσκι στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ