Παναθηναϊκός : Η έκπληξη με αμυντικό χαφ τον Βέλεθ

Παναθηναϊκός : Η έκπληξη με αμυντικό χαφ τον Βέλεθ

Η κατάσταση των Κουρμπέλη και Αλεξανδρόπουλου αναγκάζει τον Μπόλονι να προετοιμαστεί για το ακραίο σενάριο στην Τούμπα.

Τον Δεκέμβριο ο Δημήτρης Κουρμπέλης αγωνίζεται με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και προκειμένου να μην λείψει από τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα στη διάρκεια της εβδομάδας. Το ίδιο συνέβη και πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γυμνάστηκε με χαμηλή ένταση για να είναι διαθέσιμος στο τελευταίο παιχνίδι του 2020. Όμως, αυτή τη φορά ο Κουρμπέλης πονάει περισσότερο, απ’ ότι πριν τα ματς με την ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εναντίον του οποίου αντικαταστάθηκε για να αποφύγει τα χειρότερα.

Ο Κουρμπέλης θα δοκιμάσει λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση της Τούμπας και εφόσον πονάει πολύ, θα αποκλειστεί από την αποστολή. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ θέλει πολύ να παίξει, αλλά το σημαντικότερο είναι να μην ρισκάρει μία υποτροπή.

Το δυσάρεστο για τον Λάζλο Μπόλονι είναι ότι και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πονάει και παραμένει αμφίβολος. Συνεπώς, ίσως ο Ρουμάνος προπονητής να χρειαστεί να επιστρατεύσει τον Φραν Βέλεθ στη μεσαία γραμμή, εάν τα δύο «εξάρια» του δεν τα καταφέρουν. Ο 67χρονος τεχνικός το δοκίμασε το Σάββατο για να είναι έτοιμος και περιμένει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ