Καρέρα : «Επικίνδυνος ο αγώνας με τον Βόλο»

Καρέρα : «Επικίνδυνος ο αγώνας με τον Βόλο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως το παιχνίδι της Δευτέρας (21/12) κρύβει αρκετές παγίδες...

Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο (21/12) στις 19:30 τον Βόλο ΝΠΣ στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε σε αυτό το ματς και τόνισε πως είναι ένα αρκετά επικίνδυνο παιχνίδι για την ομάδα του. Ακόμα, μίλησε για τον Τάνκοβιτς αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, μιλώντας στη NOVA, είπε:

Tις εντυπώσεις από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Από άποψη χαρακτήρα θεωρώ ότι πήγαμε πολύ καλά, δείξαμε μαχητικότητα και αγωνιστικότητα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, στις πάσες κυρίως και πρέπει να δουλέψουμε εκεί».

Tην ευκαιρία του Τάνκοβιτς: «Ήταν λίγο άτυχος, γιατί η μπάλα άλλαξε πορεία και δεν κατάφερε να σκοράρει. Σημαντικό ήταν ότι είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Tην κόπωση από τα συνεχή ματς: «Όλες οι ομάδες που παίζουν σε διεθνές επίπεδο είχαν πολλά ματς. Δεν ήταν εύκολο, αλλά μάθαμε από αυτή την εμπειρία και τι πρέπει να διορθώσουμε και έχουμε το δρόμο μπροστά μας για να το κάνουμε. Στη διακοπή θα έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα για να δουλέψουμε, γιατί μετά θα έχουμε ξανά διαδοχικά παιχνίδια, κάθε τρεις μέρες».

Tο ματς της Δευτέρας με τον Βόλο: «Είναι ένας επικίνδυνος αγώνας, ειδικά καθώς υπάρχει η διακοπή των γιορτών. Είναι ένα ματς-παγίδα και θα πρέπει να μπούμε πολλοί συγκεντρωμένοι. Έχουμε ακόμη μια προπόνηση να κάνουμε και μετά θα πάρω τις αποφάσεις μου για το πώς θα αγωνιστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ