Με αρκετές απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο (Pic)

Με αρκετές απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο (Pic)

Μάρκο Λιβάγια, Ιονούτς Νεντελτσιάρου, Κώστας Γαλανόπουλος και Νασίμ Χνιντ έμειναν εκτός για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή (21/12) αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, με τον Μάσιμο Καρέρα να… πονοκεφαλιάζει.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, οι Μάρκο Λιβάγια, Ιονούτς Νεντελτσιάρου, Κώστας Γαλανόπουλος και Νασίμ Χνιντ έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Κροάτης επιθετικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού, αλλά και ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, ενώ ο Ρουμάνος στόπερ νιώθει ενόχληση στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους. Έτσι, προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να μην υπάρξει κάποια «ζημιά».

Από την άλλη, ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης εξ αιτίας ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Νασίμ Χνιντ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Περισσότερο προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής ο Έλληνας χαφ.

Υπενθυμίζεται, πως οι Κρίστιτσιτς και Ινσούα είναι τιμωρημένοι και δεν είναι διαθέσιμοι για το ματς.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ