Λάτσι : «Πιστεύω στο πρότζεκτ που έχει η ΑΕΚ για μένα»

Λάτσι : «Πιστεύω στο πρότζεκτ που έχει η ΑΕΚ για μένα»

Ο νεαρός στόπερ μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» κέντρο της άμυνας, αλλά και για το αυριανό ματς με τον Βόλο.

Ο Ζίγκα Λάτσι αποτελεί μια επένδυση για την ΑΕΚ και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, άπαντες πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 18χρονου αμυντικού.

Ο νεαρός στόπερ μίλησε στην κάμερα της NOVA, υπογραμμίζοντας πως είναι υπομονετικός και περιμένει τις ευκαιρίες.

Παράλληλα, μίλησε και για το αυριανό (21/12) ματς με τον Βόλο, τονίζοντας πως η Ένωση θα πρέπει να πάρει το τρίποντο για να κλείσει το 2020 με τον πιο καλό τρόπο.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε, δήλωσε: «Ήταν ένα σκληρό ματς, χωρίς πολλές φάσεις. Ένα πρώτο μέρος με πολλές μάχες. Στο δεύτερο δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη και στη φυσική κατάσταση. Ήταν περισσότερο μια “μάχη”».

Για τον ανταγωνισμό στο κέντρο της άμυνας: «Είμαι πολύ υπομονετικός. Πιστεύω στο πρότζεκτ που έχει η ΑΕΚ για μένα όταν υπέγραψα και απλά περιμένω», αναφέρει ο Σλοβένος, ο οποίος δηλώνει επίσης: «Έχω τεράστια δίψα για να αγωνιστώ», ενώ για το ματς με το Βόλο υποστήριξε: «Είμαστε η ΑΕΚ, θέλουμε τη νίκη για να αφήσουμε το 2020 με τον καλύτερο τρόπο»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ