Εκτός ορισμών από την ΚΕΔ οι Τζοβάρας και Τζιώτζιος

Εκτός ορισμών από την ΚΕΔ οι Τζοβάρας και Τζιώτζιος

Εκτός ορισμών μέχρι νεοτέρας τέθηκαν από την ΚΕΔ ο διαιτητής τη αναμέτρησης Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης, Γιώργος Τζοβάρας και ο βοηθός του, Χρήστος Τζιώτζιος.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έθεσε εκτός ορισμών, μέχρι νεοτέρας, τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης Γιώργο Τζοβάρα και τον βοηθό Χρήστο Τζιώτζιο, μετά το «αλαλούμ» στο γκολ που σημείωσε ο Παναιτωλικός στο 74΄ και τελικώς δεν μέτρησε, με τη χρήση του VAR.

Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία υπογραμμίζεται ότι διαιτητής και βοηθός απέτυχαν να εφαρμόσουν τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, σε αντίθεση με τους χειριστές του VAR που παρενέβησαν σωστά κι οδήγησαν στην ακύρωση του τέρματος.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται ότι Τζοβάρας και Τζιώτζιος θα εξεταστούν πάλι στους Κανόνες του Παιχνιδιού και θα ακολουθήσουν περαιτέρω προπονήσεις για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Η ανακοίνωση:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) ανακοινώνει σήμερα ότι ο Διαιτητής κ. Γεώργιος Τζοβάρας και ο Βοηθός Διαιτητής κ. Χρήστος Τζιώτζιος δεν θα λάβουν ορισμό στο κοντινό μέλλον για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με άμεση ισχύ, λόγω κακής απόδοσης στον αγώνα της SuperLeague1 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης που διεξήχθη το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 στο Γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στο 74o λεπτό, οι κ.κ. Γεώργιος Τζοβάρας και Χρήστος Τζιώτζιος απέτυχαν να εφαρμόσουν τους βασικούς Κανόνες του Παιχνιδιού με αποτέλεσμα τη λανθασμένη επανεκκίνηση του αγώνα.

Οι δύο Αξιωματούχοι Διαιτησίας θα εξετασθούν εκ νέου στους Κανόνες του Παιχνιδιού και θα ακολουθήσουν περαιτέρω προπονήσεις προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Παρά το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με το συμβάν, η παρέμβαση του VAR με την ακύρωση του τέρματος και την επανεκκίνηση του παιχνιδιού από το οφσάιντ ήταν η σωστή απόφαση για το τελικό αποτέλεσμα με βάση τους Κανόνες και το πνεύμα του παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ