Ολυμπιακός – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – ΑΕΚ : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από την ΑΕΚ σε μια πολύ κακή βραδιά των πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοση τους. Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας του Πειραιά έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, πολλά λάθη και από τον Όσκαρ Γκαρθία στην κατάρτιση της βασικής εντεκάδας.

Προτό: Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ που δέχθηκε.

Ελαμπντελαουί: Δεν βοήθησε καθόλου στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες στο δεύτερο μέρος αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Θα περίμενε κάποιος περισσότερα από τον Νορβηγό.

Σισέ: Είχε την επέμβαση πάνω στη γραμμή στην κεφαλιά του Μασούντ στο 0-0, αλλά γενικά η εικόνα του ήταν απογοητευτική. Πολλά λάθη από τον Σενεγαλέζο στόπερ και πολλές αψυχολόγητες μεταβιβάσεις.

Μποτία: Δεν κατάφερε να απομακρύνει στη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ, με τον Ισπανό στόπερ πάντως να διαμαρτύρεται έντονα για φάουλ στον διαιτητή Παπαπέτρου. Στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο – τρεις καλές επεμβάσεις.

Κούτρης: Κακό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ των πρωταθλητών Ελλάδος. Στη φάση του δεύτερου γκολ της Ένωσης (η σέντρα γίνεται από την πλευρά του) είναι απών.

Ρομαό: Είχε καλές στιγμές αλλά και λάθη. Ήταν πάντως από τους παίκτες που προσπάθησαν για τον Ολυμπιακό. Ο Τογκολέζος δεν μπορούσε όμως να δώσει βοήθειες στην ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ζιλέ: Δεν ήταν καλός και δεν μπόρεσε να επαναλάβει την εμφάνιση που είχε κάνει στο Κύπελλο. Κινήθηκε σε ρηχά νερά και ο Γκαρθία θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει νωρίτερα.

Οτζίτζα: Ο Βέλγος μέσος προσπάθησε να δώσει δημιουργία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά χωρίς επιτυχία. Ήταν αυτός που πήρε τις πρώτες μπάλες για να ξεκινήσουν οι επιθέσεις των ερυθρόλευκων, αλλά χωρίς να έχει καλές επιλογές.

Φορτούνης: Ο Έλληνας μέσος έπαιξε σε θέση που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του. Βγήκε πολλές φορές στα άκρα κι αυτό ήταν μειονέκτημα για τον Φορτούνη. Υπήρξαν φάσεις που έκανε κίνηση προς τον άξονα αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει πράγματα στο παιχνίδι των πειραιωτών.

Πάρντο: Ο Κολομβιανός εξτρέμ πήρε κάποιες πρωτοβουλίες στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν αυτός άλλωστε που έκανε τις δύο τελικές του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος, με τον Τσιντώντα να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις.

Μιραλάς: Ο Βέλγος έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ήταν ακίνδυνος. Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους στόπερ της Ένωσης και δεν μπόρεσε να δώσει κίνηση και ταχύτητα στην επίθεση των πρωταθλητών. Βέβαια θα πρέπει να επισημανθεί πως δεν είχε και την καλύτερη τροφοδότηση από τους συμπαίκτες του.

Ανσαριφάρντ: Ο Ιρανός έκανε την δουλειά του και δουλειά του επιθετικού είναι να σκοράρει. Ο Ανσαριφάρντ έβαλε γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους πρωταθλητές.

Ταχτσίδης: Έχει πολύ μεγάλη ευθύνη στην φάση της ισοφάρισης της ΑΕΚ. Αδράνησε σε φάση που η μπάλα ήταν μπροστά του και την δώρισε σε αντίπαλο. Η ΑΕΚ κέρδισε κόρνερ και ο Τσιγκρίνσκι ισοφάρισε για τους κιτρινόμαυρους.

Μάριν: Μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να δημιουργήσει και προσπάθησε να δώσει πράγματα.

Προπονητής: Όσκαρ Γκαρθία: Ο Ισπανός τεχνικός έχει ευθύνη και μάλιστα μεγάλη για την ήττα αλλά και την εικόνα της ομάδας του. Γιατί οι επιλογές που έκανε για την βασική εντεκάδα αποδείχθηκαν κάτι παραπάνω από ατυχείς. Η αλλαγή διάταξης με τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η τοποθέτηση του Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης και η αλλαγή θέσης στον Φορτούνη, «βραχυκύκλωσαν» την ομάδα του λιμανιού. Δεν χωρά αμφιβολία πως έχει μεγάλη ευθύνη για την απόδοση των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ