Άρης : Απών με Λαμία ο Σάκιτς

Άρης : Απών με Λαμία ο Σάκιτς

Ο Αυστριακός αμυντικός θα εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία στο Δασυγένειο ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Μετά από απόφαση του Άκη Μάντζιου ο Εμανουέλ Σάκιτς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία, για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. έκαναν ενεργητική αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, δύναμη και παιχνίδια με μπάλα).

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», η οποία θα είναι η τελευταία πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (27/12).

* Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Εμάνουελ Σάκιτς, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ