Μποτία : «Μου μετέφεραν ότι ο διαιτητής παραδέχθηκε τα λάθη του»

Μποτία : «Μου μετέφεραν ότι ο διαιτητής παραδέχθηκε τα λάθη του»

Τα παράπονα του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, για τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Με τον διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου τα είχε ο Αλμπέρτο Μποτία, μετά από την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ (1-2). Ο Ισπανός στόπερ αναφέρθηκε στις φάσεις που μετείχε ο ίδιος, με τον Γιακουμάκη και τον Βράνιες, τονίζοντας ότι ο ρέφερι του αγώνα υπέπεσε σε λανθασμένες υποδείξεις.

«Υπήρξε ξεκάθαρο φάουλ στο 1-2 της ΑΕΚ, καθώς ο Γιώργος Γιακουμάκης με σπρώχνει από πίσω, με ρίχνει στο χορτάρι και σκοράρει, ο διαιτητής δεν το είδε και επέτρεψε στην ΑΕΚ να σκοράρει και να νικήσει. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει ένα πέναλτι υπέρ μου (σ.σ. η φάση με τον Βράνιες στο 18’) που επίσης δεν είδε, μου μετέφεραν ότι παραδέχθηκε τα λάθη του μετά τη λήξη αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Αυτό δεν αλλάζει κάτι, πρέπει να είσαι πάντα προσεκτικός κατά τη διάρκεια του αγώνα και να μην κάνεις λάθη, όχι να τα παραδέχεσαι μετά τη λήξη του αγώνα.

Είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχω νεύρα, στεναχώρια για το αποτέλεσμα, είναι κακό αυτό που συνέβη για την ομάδα μας. Αυτό όμως συνοδεύθηκε από αποφάσεις του διαιτητή που στέρησαν το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα μας με αποτέλεσμα να έχω επιπλέον εκνευρισμό και ένταση. Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό για καμία από τις δύο ομάδες, δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο, κυρίως στο κέντρο με μονομαχίες και προσπάθειες για τις δύο ομάδες, όπως στο ματς Κυπέλλου.

Κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, άλλαξαν οι ισορροπίες. Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, είμαστε στον Ολυμπιακό και δεν μπορούμε να σταματήσουμε την προσπάθεια. Δεχθήκαμε γκολ μετά το 1-0 από κόρνερ, το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ γιατί το 1-2 έγινε από φάουλ. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, πάλεψαν και οι δύο ομάδες κυρίως στον χώρο του κέντρου, προσπάθησαν για τη νίκη», δήλωσε ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός στο Novasports.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ