Ο Χιμένεθ βάζει όρους για το «ναι» στην ΑΕΚ και λέει «όχι» σε 6μηνο συμβόλαιο

Ο Χιμένεθ βάζει όρους για το «ναι» στην ΑΕΚ και λέει «όχι» σε 6μηνο συμβόλαιο

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ, αλλά με τούς δικούς του όρους και όχι ως «προσωρινός».

Ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο γνωστός. Ο άνθρωπος που έκανε πάλι πρωταθλήτρια την ΑΕΚ. Ο πρώτος προπονητής με τρεις θητείες στην Ένωση σε μόλις εννέα χρόνια. Ένας προπονητής κομμένος και ραμμένος για την ΑΕΚ. Αυτός που επανέφερε τους κιτρινόμαυρους σε μονοπάτια δόξας, υψηλού ανταγωνισμού, πρωταθλητισμού. Και τώρα καλείται να έρθει ξανά, για ακόμη μία καταδρομική επιχείρηση.

Αυτή τη φορά όμως ο Χιμένεθ δεν θέλει να κάνει τον… καταδρομέα. Δεν θέλει να κάνει τον κομάντο που θα έρθει να σώσει την ευρισκόμενη σε κίνδυνο ΑΕΚ. Δεν θέλει να κάνει δουλειά πέντε μηνών και να φύγει. Εξάλλου, μεγάλωσε πια. Έφτασε τα 56 και δεν θεωρεί ότι είναι φρόνιμο για τον ίδιο και την καριέρα του να έρθει για 4η φορά στην Ελλάδα, μόνο και μόνο για να φύγει πάλι σε λίγους μήνες.

Με λίγα λόγια, ο Ισπανός θέλει εγγυήσεις. Ότι εάν δεχθεί θα αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα δεν θα το κάνει απλά για να γίνει η δουλειά έως το τέλος της σεζόν. Αλλά ότι θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πραγματικά. Ότι θα μπορεί να πάρει αποφάσεις και να έχει λόγο και ρόλο σε όλα, για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο.

Ο Χιμένεθ δεν ξεχνάει τι έγινε το καλοκαίρι του 2019. Δεν ξεχνάει ότι ενώ ήταν εκεί και περίμενε, έχοντας ολοκληρώσει θετικά μία σεζόν με πολλά ζητήματα και προβλήματα, ξαφνικά, στο φινάλε είδε την ΑΕΚ να του γυρίζει την πλάτη.

Κυρίως όμως ο Χιμένεθ ξέρει την ΑΕΚ. Ξέρει τον Μελισσανίδη και τον περίγυρό του. Ξέρει τι μπορεί να του συμβεί εάν δεν διεκδικήσει αυτά που θέλει. Και ξέρει πως εάν από την αρχή δεν κερδίσει πράγματα, η παρουσία του θα έχει πάλι ημερομηνία λήξης. Και αυτό είναι κάτι που δεν το δέχεται. Επιζητώντας συγκεκριμένα πράγματα. Τι έχει θέσει στο τραπέζι των πρώτων συζητήσεων; Χρονική διάρκεια συμβολαίου έως και 2.5 χρόνια. Συγκεκριμένους συνεργάτες. Αλλά και αλλαγές στον τρόπο δουλειάς στα Σπάτα. Είπαμε, ο ίδιος ξέρει πολύ καλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη. Και για αυτό θέτει τους όρους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ