ΑΕΛ : «Ναυάγησε» του Μπαράνκο

ΑΕΛ : «Ναυάγησε» του Μπαράνκο

Η ΑΕΛ παρότι είχε συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του του Μπρούνο Μπαράνκο, τελικά η μεταγραφή χάλασε λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΛ πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε πως είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Βόλου για την απόκτηση του Μπρούνο Μπαράνκο για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Όμως σήμερα οι βυσσινί εξέδωσαν νέα ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι η μεταγραφή του 23χρονου ποδοσφαιριστή ματαιώνεται και χαλάει οριστικά λόγω υπαιτιότητας του Μπαράνκο και της οικογένειας του. Μάλιστα η ΑΕΛ αναφέρει ότι η διοίκηση του Βόλου έχει επιστρέψει και τα χρήματα που είχε καταβάλει ο Αλέξης Κούγιας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιο του, από την αρχική συμφωνηθείσα και ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ήδη καταβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού βόλου το συνολικό τίμημα της μεταγραφής του, ματαιώνεται οριστικά η μεταγραφή του BrunoBarranco στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός Βόλου δια του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη.

Παρά την ματαίωση της μεταγραφής, η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ