«Δίνει Βράνιες για Τάνκοβιτς η Άντερλεχτ»

«Δίνει Βράνιες για Τάνκοβιτς η Άντερλεχτ»

Δημοσίευμα από το Βέλγιο κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, βάζοντας στην υπόθεση και τον Ογκνιέν Βράνιες.

Για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς της ΑΕΚ κάνουν λόγο από το Βέλγιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της χώρας, η βελγική ομάδα έχει στα «ραντάρ» της τον Σουηδό ακραίο της Ένωσης, βάζοντας στο κόλπο της υπόθεσης και τον Ογκνιέν Βράνιες.

Όπως αναφέρει το «voetbalnieuws», η Άντερλεχτ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Τάνκοβιτς και δεν αποκλείεται να κινηθεί, δίνοντας στην ΑΕΚ τον Βράνιες.

 «Ο Τάνκοβιτς έχει ήδη παίξει τρεις σεζόν για την Άλκμααρ στο παρελθόν, όπου σημείωσε 16 γκολ και 12 ασίστ. Μετά το πέρασμα του στην Ολλανδία, ο Τάνκοβιτς βελτίωσε τα στατιστικά του στην πατρίδα του και στη Χάμαρμπι, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μια μετακίνηση στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. 

Εκεί, ο 25χρονος έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ ενώ σκόραρε και απέναντι στη Λέστερ, με το όνομα του να ακούγεται και στην Αγγλία.

Η αγοραστική αξία του Τάνκοβιτς είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο και δεν αποκλείεται ο Πίτερ Βερμπέκε να βάλει μέσα στην πρόταση τον «περιττό» Βράνιες, καθώς η ΑΕΚ συνεχίζει να παρακολουθεί τον πρώην αμυντικό της», αναφέρει το Μέσο του Βελγίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ