Τσαούσης : «Μπορώ να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ – Ο Γκαρσία θα κάνει μεγάλα πράγματα»

Τσαούσης : «Μπορώ να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ – Ο Γκαρσία θα κάνει μεγάλα πράγματα»

Ο Μάριος Τσαούσης, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Σπάρτακ Τρνάβα, μίλησε για τον Δικέφαλο και την πίστη του ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Συνέντευξη στο «Metropolis» παραχώρησε ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Μάριος Τσαούσης, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Σπάρτακ Τρνάβα και μίλησε για τη δική του αγωνιστική κατάσταση αλλά και για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου και τι έχω καταφέρει μέχρι στιγμής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά και την καθημερινή μου βελτίωση.

Έκανα την απόλυτη επιλογή να έρθω στη Σλοβακία, καθώς αγωνίζομαι κάθε Κυριακή και βελτιώνομαι συνεχώς ως ποδοσφαιριστής. Το πιο σημαντικό είναι με τι άτομα δουλεύεις. Βασικός μου μέντορας είναι ο πατέρας μου και συνεχώς έχω επαφές με πρώην προπονητές μου που μου επισημαίνουν τα λάθη μου και το τι θα πρέπει να βελτιώσω στο παιχνίδι μου».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Δεν έχω μιλήσει προσωπικά με τον κ. Γκαρσία, καθώς το πρόγραμμά του είναι βαρύ και έχει πολλά στο κεφάλι του. Εγώ θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που βλέπω αγώνες της ομάδας λέω ότι μπορώ να αγωνιστώ στον Δικέφαλο. Το πιστεύω αυτό που λέω. Ο Γκαρσία θέλει να περάσει στην ομάδα την πειθαρχία και να μην παρατάει σε κανένα λεπτό το παιχνίδι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, το έχει νιώσει στο πετσί του και θα κάνει μεγάλα πράγματα με τον ΠΑΟΚ.

Εγώ χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Όσο αγωνίζονται κι εφόσον τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες θα αφήσουν εποχή. Αν όχι στον ΠΑΟΚ, σίγουρα σε άλλη ομάδα. Το πιο σημαντικό σε αυτή τη γενιά που ανήκουμε είναι ότι όλοι μας ξέρουμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ