Παναθηναϊκός : Τβέντε και Τσβόλε θέλουν τον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός : Τβέντε και Τσβόλε θέλουν τον Αϊτόρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρό της πρώην ομάδας του Τβέντε, αλλά και της Τσβόλε φέρεται να βρίσκεται ο Αϊτόρ.

Ο Αϊτόρ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ως ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης του τριφυλλιού και θα ανεβάσει επίπεδο το πράσινο ρόστερ.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ουσιαστικά επί Λάζλο Μπόλονι έχει αρχίσει και ανεβαίνει. Στην Ολλανδία βέβαια ο Ισπανός εξτρέμ είναι αντικείμενο συζήτησης, καθώς το γεγονός ότι έχει χάσει μερικά παιχνίδια τον έχει επαναφέρει στο στόχαστρο ολλανδικών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, Τβέντε και Τσβόλε φαίνεται πως έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρό τους τον Αϊτόρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου. Η Τβέντε θέλει την επιστροφή του Ισπανού εξτρέμ, ο οποίος είχε κάνει δύο εκπληκτικές σεζόν (24 γκολ και 18 ασίστ σε 61 ματς), αλλά δεν κατάφερε να τον κρατήσει το προηγούμενο καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενη κυρίως τα λεπτά συμμετοχής που έχει στους πράσινους.

Εκτός όμως από την πρώην ομάδα του Ισπανού, οι Ολλανδοί βάζουν στο… παιχνίδι και την Τσβόλε, που επίσης φαίνεται πως παρακολουθεί την περίπτωσή του, με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ