Ντ’Ουρμπάνο : «Το ταξίδι μας τελειώνει εδώ. Σας ευχαριστώ όλους» (pic)

Ντ’Ουρμπάνο : «Το ταξίδι μας τελειώνει εδώ. Σας ευχαριστώ όλους» (pic)

O Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο αποχώρησε από την ΑΕΚ μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Ένωσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ κι επίσημα και όπως είναι λογικό αποχώρησε από την Ένωση και το προπονητικό σταφ του Ιαλού τεχνικού, αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του, ο Τζόρτζιο Ντ’Ουρμπάνο.

Μετά την αποχώρηση του Ιταλού λοιπόν, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, ο Ντ’Ουρμπάνο σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως παίρνει μαζί του την ανάμνηση της εξαιρετικής ανθρωπιάς του ελληνικού λαού, της φιλίας με την οικογένεια της ΑΕΚ.

Δείτε το μήνυμα του: «Το κοινό μας ταξίδι τελειώνει εδώ. Φεύγω με μία βαλίτσα γεμάτη συναισθήματα και ευχάριστες αναμνήσεις. ήταν μία σεζόν με συναρπαστικές στιγμές, με χαρές και πίκρες. Πάνω από όλα, παίρνω μαζί μου την ανάμνηση της εξαιρετικής ανθρωπιάς του ελληνικού λαού, της φιλίας με την οικογένεια της ΑΕΚ, της εκτίμησης και του σεβασμού των ποδοσφαιριστών, της θερμότητας των οπαδών και του επαγγελματισμού όλον όσων εργάζονται στην ΑΕΚ οι οποίοι με πάθος και θυσία έδωσαν πάντα το μέγιστο!
Σας ευχαριστώ όλους»

Η ανάρτηση του Τζόρτζιο Ντ’Ουρμπάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ