ΠΑΟΚ : «Τελειώνουν» οι Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Ρέι, επέστρεψε ο Λάμπρου

ΠΑΟΚ : «Τελειώνουν» οι Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Ρέι, επέστρεψε ο Λάμπρου

Οι Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Ρέι θα αποτελέσουν παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ενώ αναμένοντας κι άλλες αποχωρήσεις. Αντίθετα επέστρεψε ο Λάμπρου, ενώ ο Δικέφαλος του βορρά κινείται για άλλες τρεις μεταγραφές.

Μπορεί οι παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι σε άδεια λόγω εορτών, όμως οι Πάμπλο Γκαρσία και Όλαφ Ρέμπε «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Γενάρη και παράλληλα και τις αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Κατόπιν εισήγησης του Ουρουγουανού τεχνικού λοιπόν θα αποχωρήσουν άμεσα οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκο Ρέι και Λέο Ζαμπά σε πρώτη φάση, ενώ αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία κι άλλοι ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, ο Δικέφαλος του βορρά ουσιαστικά ολοκλήρωσε την πρώτη του κίνηση, καθώς ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Τβέντε και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας όταν επιστρέψει από την άδεια της (την ερχόμενη Κυριακή).

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Λάμπρου, ο ΠΑΟΚ πρόκειται να κινηθεί για ακόμη έναν εξτρέμ, ενώ είναι ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση επιθετικού, αφού ο Τσόλακ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά και ενός δεξιού μπακ, λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού του Μουσα Ουαγκέ στο ματς με τον Άρη. Ο Ρέμπε είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκαρσία, έχουν δημιουργήσει μια λίστα με ονόματα που ενδιαφέρουν και τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουν το μεταγραφικό τους πλάνο στη χειμερινή περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ