Ο Λαμκέλ Ζε επιβεβαιώνει to10.gr : «Eίπα το ναι στον Παναθηναϊκό»

Ο Λαμκέλ Ζε επιβεβαιώνει to10.gr : «Eίπα το ναι στον Παναθηναϊκό»

Ο Λαμκέλ Ζε έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram, όπου επιβεβαιώνει to10.gr και ότι έδωσε τη συγκατάθεση του για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε στον Παναθηναϊκό είναι στην τελική της ευθεία αφού το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι η συγκατάθεση της Αντβέρπ. Όπως αποκάλυψε to10.gr, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι σε καλό δρόμο, αφού η μόνη λεπτομέρεια ανάμεσα στους Βέλγους και το τριφύλλι είναι η ρήτρα που θα μπει στη συμφωνία εν όψει καλοκαιριού.

Μάλιστα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε με νέα του ανάρτηση στο Instagram το ρεπορτάζ από to10.gr, καθώς αποκάλυψε ότι έδωσε τη συγκατάθεση του για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί πως το αργότερο μέχρι την Κυριακή αναμένεται να γίνει και η τελευταία και καθοριστική κουβέντα ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Λαμκέλ Ζε θα καταλήξει σύντομα στον Παναθηναϊκό, καθώς τα έχει βρει με τη διοίκηση των πράσινων και ίσως την επόμενη εβδομάδα ταξιδέψει για την Αθήνα για να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά την ανάρτηση του στα social media, ο Καμερουνέζος εξτρέμ έγραψε ξεκάθαρα πως τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους: «Ναι, έδωσα τη συγκατάθεση μου για Παναθηναϊκό!»

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ